Astore Ponytraining
Jolanda en Yura

 

Mijn 5 jarige pony Yura was nog onbeleerd toen ik hem kocht. Er was in de afgelopen jaren al wel eens geprobeerd om op hem te rijden, maar hij was erg angstig met opstappen. Ik kwam vrij snel tot de ontdekking dat dit een probleem was dat ik niet zonder hulp kon oplossen. Via internet kwam ik bij Edith terecht en dat leek eigenlijk gelijk de juiste plaats voor mijn pony. Yura is twee maanden bij Edith in training geweest en ook ik heb veel aan haar tips en begeleiding gehad. Al na slechts anderhalve week grondwerk zag ik mijn pony veranderen. Na twee weken kon ik probleemloos opstappen en nog geen week later heb ik mijn eerste buitenritje met hem gestapt. Na twee maanden is Yura door de rust en tijd die Edith in de training heeft gebruikt veranderd in een leergierige pony vol zelfvertrouwen. 

Ik heb zelf ervaren dat het werkt en ik zou de trainingsmethode van Edith van harte aanbevelen!

Jolanda en Yura.