Astore Ponytraining
Problemen?

Natuurlijk, jij heb je eigen idee over de ideale pony of het beste paard. Wat hij zou moeten kunnen. Hoe hij zich zou moeten gedragen. En daar doe je je best voor, samen met je paard. Maar toch loop je weleens tegen problemen aan. Je kijkt per slot van rekening niet voor niets op deze site. Misschien zijn het kleine problemen; je pony laat zich niet fijn leiden aan de hand, hij heeft moeite met vaststaan of voeten geven. Of misschien is het probleem groter, zoals bokken, steigeren, niet kunnen opstijgen of er vandoor gaan. Misschien is hij bang voor bruggetjes, boomstronken of waterplassen. Allerlei dingen kunnen een prettige, ontspannen samenwerking in de weg staan. 

De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt. Samen zoeken we naar de oorzaak van het gedrag, en wat je daaraan kunt doen. Het uitgangspunt is, dat het nooit de schuld van het paard is. Want rotpaarden bestaan niet. 

Kijk onder het kopje 'aanbod' hoe Astore Ponytraining je kan helpen.