Astore Ponytraining
Astore

Astore is de vereenvoudigde vorm van het Ierse á Stóir wat zo ongeveer "liefste" betekent. Een langere vorm is á Stóir mo Chroi [astore mo chrie] wat "liefde van mijn hart" betekent, ofwel: allerliefste. Omdat bij ons de liefde voor paarden de kern van al het werk is, en ikzelf Ierse Connemara-pony's heb, vond ik de naam erg toepasselijk. 

De naam betekent nog iets anders. Het betekent ook dat ik begrijp dat jouw pony, jouw paard, voor jou de mooiste, beste, liefste en meest bijzondere is van allemaal. Of het nu een raspony is of een pony zonder papieren, of ze nu waanzinnige gangen heeft of 'krabbelt', of het nu een bonte, een bruine of welke kleur ook is, een jonkie of een bejaarde, een klein A'tje of een G-pony van 1.74, bij ons zijn ze allemaal geweldig. Net als voor jou.