Astore Ponytraining
Rust en vertrouwen

 

Rotpaarden bestaan niet. Wel zijn er paarden die het vertrouwen in mensen zijn kwijtgeraakt. Of niet begrijpen wat de bedoeling is omdat het ze nooit goed is uitgelegd. Sommigen reageren daarop met verzet, anderen met angst of een teruggetrokken houding.  Bij Astore Ponytraining leren we je pony of paard weer vertrouwen te hebben en met plezier te werken. We doen dat door het paard rust en begrijpelijke aanwijzingen te bieden. Binnen korte tijd zal de gemoedstoestand van het paard veranderen in een houding van vertrouwen en nieuwsgierigheid. Als deze basis is gelegd, kunnen we verder bouwen aan zelfvertrouwen en heldere communicatie.

 

Niet alleen het paard wordt getraind, ook de eigenaar krijgt begeleiding, want een training heeft alleen zin als ook jij met je paard verder kunt.